ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 2310 404 048

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ιστοσελίδα μας gearcube.gr μπορεί να πραγματοποιήσει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο μέσω των εταιριών Acs Courier και Speedex με τις οποίες έχουμε άμεση συνεργασία.

Οι παραγγελίες χρειάζονται 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία μετά από την επιβεβαίωση της πληρωμής ή της παραγγελίας και η αποστολή διαρκεί από 2 έως και 10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης του προϊόντος.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη αλλαγής ορισμένων δεδομένων της διεύθυνσης αποστολής, μπορεί να τροποποιηθεί εάν η παραγγελία δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμη, απλά στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αριθμό παραγγελίας στο gearcube.thes@gmail.com

Όλα τα προϊόντα μας εξέρχονται από την αποθήκη μας με τη συσκευασία σε άριστη κατάσταση και πάντα τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά την παραλαβή του προϊόντος είναι να ελέγξετε ότι ο αριθμός των ληφθέντων πακέτων ταιριάζει με αυτά που στάλθηκαν. Δεύτερον, επιθεωρήστε κάθε πακέτο εξωτερικά με μεγάλη προσοχή, για να δείτε αν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει χτυπήσει ή έχει κακοποιηθεί, όπως χτυπήματα, τρύπες, κουτιά σε κακή κατάσταση, σφραγίδες ταχυμεταφορών ή οποιοδήποτε σημάδι που μπορεί να οδηγήσει σε υποψία ότι τα εμπορεύματα ενδέχεται να καταστραφούν. Είναι υποχρεωτικό να αφήνετε ένα σημείωμα και μια υπογραφή στο δελτίο παράδοσης του courier, είτε σε χαρτί είτε σε ψηφιακή υποστήριξη (PDA), “ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΒΛΑΒΗ” εάν υπάρχουν αυτά τα σημάδια. Εάν δεν υπογράψετε ένα πακέτο ως VISIBLY DAMAGED και στη συνέχεια παρουσιάζονται εικόνες που εμφανίζουν ορατή ζημιά σε αυτό, αυτό σημαίνει ότι το περιστατικό θα απορριφθεί αυτομάτως.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.