ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

+30 2310 404 048

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο με τη συσκευασία και τα καρτελάκια αναλλοίωτα, με την απόδειξη μέσα στη συσκευασία και να επιστραφεί σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας με τα έξοδα επιστροφής να επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί σε εμάς εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Η πίστωση σε λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει θα γίνεται σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή του προϊόντος από εμάς και μετά τον έλεγχο της κατάστασής του. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη συνεπώς το ποσό της πίστωσης θα είναι αυτό που αντιστοιχεί το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε από τον πελάτη για το προϊόν μείον τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 2.50 ευρώ. Οι καταβολές των επιστροφών θα γίνονται μέσω της ALPHABANK. Εάν η καταβολή της επιστροφής πραγματοποιηθεί μέσω της ίδιας τράπεζας, τότε το ποσό θα φανεί την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Εάν πραγματοποιηθεί σε άλλη τράπεζα το ποσό θα φανεί μετά από 2-3 εργάσιμες καθώς και θα υπάρχει εκατέρωθεν χρηματική επιβάρυνση από την εκάστοτε τράπεζα (σύμφωνα με την πολιτική της) για την οποία δεν ευθύνεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι επιστροφές μέσω πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL δεν έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση. Για την αντικατάσταση προϊόντος σε διαφορετικό χρώμα είναι αναγκαία η επικοινωνία σας μαζί μας για τον έλεγχο διαθεσιμότητας. Σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής αναλαμβάνονται από εμάς.Σε περίπτωση που τα προιόντα έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο η επιστροφή τους δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Επιστροφή χρημάτων ΕΛΛΑΔΑ
Για αίτηση επιστροφής χρημάτων και επιστροφής προϊόντος προς σε εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο gearcube.thes@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2310404048.Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 5 εργάσιμων ημερών. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής η επιστροφή της αξίας των προϊόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του και θα σας αποσταλεί πίσω. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων.

* Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνεται κατόπιν ενημέρωσής μας και συνεννόησης. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Επιστροφή χρημάτων ΚΥΠΡΟΣ
Για αίτηση επιστροφής χρημάτων και επιστροφής προϊόντος προς σε εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο gearcube.thes@gmail.com .Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων μόνο και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η αγορά αυτού μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προϊόντων.

* Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνεται κατόπιν ενημέρωσής μας και συνεννόησης. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.